Sommaren 2012

 
Inte bara sommaren, utan hela året 2012 har hittills varit helt fantastisk. Absolut inte som jag planerat, eller trott, eller ens kunnat drömma om, men jag har varit i Töcksfors, av alla ställen på jorden så hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle spendera den här, men av alla ställen på jorden tror jag inte något skulle kunna göra mig så lycklig som jag har varit och blivit som den här sommaren, och det här året i Töcksfors. Trots att jag för tillfället sitter i lite utav en kris där jag är arbetslös (eller springvikarie), med lägenhet och andra räkningar att betala så klappar jag mig själv på axeln och tackar mig själv för att jag tog beslutet att stanna. Men det är ju inte min förtjänst att jag trivs så gött här, utan det är ju alla fantastiska människor som bor här och som får mig att känna mig mer hemma än vad jag någonsin gjort. Men, nu till rubriken;

Har ju inte skrivit en enda gång under sommaren, så det blir ju svårt att försöka få med allt roligt som hänt eftersom det gått i 120% mer eller mindre varje dag och varje helg har varit fyllda med äventyr och festligheter.

Det börjar väl någon gång i mitten på Maj...

Hade en helg fantastisk helg runt den 25 Maj, åkte till Göteborg och där var alla yngre familjemedlemmar och endel gamla kompisar till brorsan för att fira hans 25 år. Obeskrivligt bra helg som jag sent eller aldrig kommer glömma. En riktig soulboost som jag aldrig ville skulle ta slut. 


Spelade en viktig match mot Årjäng med 7-mannalaget som var sjukt skön att vinna. Har spelat massa fotboll under sommaren men kanske inte så mycket som jag velat eftersom jag skadade samma fot som jag skadade i vintras. Så jag var väl "träningsfri" i ca 8 veckor. 



 
 
Det var ju under slutet av Maj det var så himla fint väder, så det var väl då man fick passa på att äta glass i stora lass och njuta lite av sola, passa på att bränna sig och ha lite sommarlov. 





Det var inte riktigt lika mycket fest under Maj månad som det komma skulle... Tror att varje helg under Juni månad bestod av tvådagars-utgång... Det är som dom säger; Livet är en fest! Sommaren var iallafall en ca tre månader lång fest känns det som.

Så blev det Juni. En himla kul dag det här OCH dagen innan. På fredagen var vi i Årjäng på parken, och dagen efter var det en av de bästa bakisdagarna någonsin så slutade det med att vi åkte till Örje och Tangen och dansade till u2 låtar i regn och blåst och det var verkligen så att lyckan dansade ändå ut i fingertopparna. Fantastisk helg 2 och 3 Juni.



 
Helgen efter var det Arvika som gällde, både fredag och lördag. Det är ju nästan så att man får svårt att komma ihåg allt kul man haft, men nu när jag tänker tillbaka på den här helgen och alla trevliga människor man träffat och alla timmar man skrattat, som t ex ena den här kvällen när Erica fick mig att skratta så att jag hade träningsverk i magen i två veckor eller nåt efter. Åh, helt överdrivet underbart!



 
Och nu, dags för Höljes! Det var väl typ den här semstern och den här "utflyten" jag gjorde under sommaren (förutom ett par turer till göteborg och kd), och det var en långhelg jag har en del minnesluckor från, t ex som att jag sa till Roger att jag var "brandkvinna" och så sov jag en hel del den här helgen. Nybörjare som man är. Det var liksom en vildare, kortare, kallare, smutsigare, bondigare version av veckan vi hade förra året i Ayia Napa. Men fasiken va kul det var. Träffade massa nya och härliga människor den här helgen också. Längtar redan tills vi åker igen nästa år! 








Sen, om jag inte har fel, tror jag det var dags att göra en flytande midsommartårta bestående av jordgubbar, grädde, öl, vin, cider och socker. Jag, Erica och Marcus skulle köra en lugn med trevlig midsommar med vin och jordgubbar hemma hos mig i lägenheten, det slutade med att jag trillade på dansgolvet i Öbyn, Erica sprang runt och bjöd folk på flytande tårta, vi klämde in oss bland baslådor bak i Emils bil, var i Hån hos Bosse och Malin, och kvällen slutade med att jag, Erica och Anders låg på golvet och sjöng så att grannen kom och frågade om vi kunde dämpa oss. Galen, trevlig, rolig, flummig, lagom, också alldeles underbar helg. Dagen efter, då var det dags att ladda om batterierna och åka till Lovisa och Jimmy med en mijlard andra personer, trängas under ett enormt partytält för att försöka undvika hällregnet och sedan bege sig mot Holmedalsparken och dansa i regn, gå på utedass, träffa ännu mer glada människor och sedan åka kärra (ja, precis som förr i tiden) hem till Töcksfors med massa Eddie Meduza "stämningsmusik" i bakgrunden. Så tog jag mig också min enda utehelg med tjejerna i Karlstad. Som alltid på Ankan, så är det bara att gå upp för trappen och kvällen skriver sig själv.






Ny månad, nya möjligheter. Juli. Samma sak där, varje helg, fredag och lördag, fest, fest och mera fest. Självklart, Må-Fre var det ju jobb som gällde, men kanske för att man längtade så till allt som skulle hända på helgerna så har bara veckodagarna sprungit iväg den här sommaren. 






 
 


Så har vi Augusti, en helt klart lugnare månad, men ändå en helt underbar en. Är återigen tillbaka på fotbollsplan igen så det är ju helt underbart. Inte så mycket fest på schemat iallafall, men det var Ekbladz på Varke och... en hel del mat. Mat i mängder. Matmånaden. 

Och nu är det September. Kommer säga VIPS så är det slut på den här månaden också. Just nu söker jag jobb som en galning och känner ångest över att jag nog måste jobba i Karlstad så att jag bara får vara hemma i Töcksfors under helgerna. En iallafall helt fantastisk sommar, kanske den bästa ever, so far ♥