13 och 15 MAJ, lyckliga dagar


Förra veckan var bland de värsta i världshistorien tror jag, om man pratar om smått värdsliga problem antar jag. Men den här veckan KAN bara inte vara dålig. Min absoluta favoritvecka på året. Daniel fyllde år igår och Chrille imorgon. Så man kan ju inte annat än att tycka om veckan då världens bästa syskon fyller år :) Till Daniel vet jag vad jag ska köpa, och det är SÅ perfekt! Till Chrille har jag inte den blekaste aning. Fast jag kanske kom på något precis NU ändå!

Imorgon gör jag även sista arbetsdagen den här veckan. GÖTT som fan! Just nu är jag så trött på att gå upp 03 på morgonen för att åka till jobbet så att jag vill spy på det! Men till helgen ska jag och Coffer energiboosta oss som fan! På lördag morgon åker vi till Telemark, Rjukan för att hoppa bungyjump!! Åh det kittlar i fötterna bara jag tänker på det. Underbart!

Eftersom solen skiner och jag är på ganska gott humör och Coffer inte ska hämtas förän ytterligare ett par timmar så blir det nu lite städning och målning i köket!
 
 


STORT MEGAGRATTIS TILL ER, MINA COOLA BRÖDER. ÄLSKAR ER. TILL ER ÄRA OCH SOM LITEN FÖDELSEDAGSPRESENT TILL ER (OCH TIDIG JULKLAPP TILL MIG SJÄLV) SÅ SKA JAG I SLUTET AV MAJ TATTUERA IN EN FJÄDER PÅ MINA REVBEN NÄRMAST HJÄRTAT OCH DEN KOMMER VA JÄVLIGT SNYGG OCH DEN KOMMER SYMBOLISERA DEN SYSKONRELATIONEN VI PÅ SENARE ÅR FÅTT OCH SOM JAG VÄRDESÄTTER VÄLDIGT HÖGT. VILL TACKA MAMMA OCH PAPPA. PIIIS, FROM ERAS LIL-AF ♥

En till bra sak: Daniel och Hannah ska hyra en liten stuga här i Töcksfors hos några vänner under sommaren när dom ska jobba tillsammans med mig! WIHIU.

CIAO